O NÁS

NÁŠ PŘÍBĚH


Děd Hrancel, který se živil plodem brambor, žil v malé neznámé německé vesničce. Jeho denní chléb byly brambory, jeho smyslem života byly brambory. Prodával, pěstoval a jedl brambory. Již vyzkoušel mnoho způsobů, jak tyto jablka země připravit, aby byla jedlá. Jednoho dne se rozhodl brambory usmažit na sádle a toto rozhodnutí vedlo ke vzniku delikatesy, která pohltila celou ves. Děd pracoval na poli a babi Hranclová smažila hrancle za účelem nakrmit všechny hladové krky. Moc se toho nezměnilo kromě toho, že je již neděláme zastaraně na sádle a přidali jsme batátovou verzi.


NAŠE SPECIÁLNÍ 

NABÍDKY ------>


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky